Carmen Yuste Vicente


Especialitat

Disseny gràfic
ESDAPC Campus Olot

CURRÍCULUM ABREUJAT

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Salamanca, el 1998, amb dues especialitats: Disseny gràfic i audiovisual, i Pintura. Des de llavors, va treballar com a dissenyadora gràfica i editorial a diversos estudis i agències de Madrid i Catalunya.
El 2010, comença una trajectòria professional pel seu compte a l’estudi de Figueres, al mateix temps que col·labora amb altres dissenyadors. A la seva formació continuada, sempre va conjugar disciplines pròpies de caràcter creatiu i tècnic: disseny, direcció d’art, comunicació, fotografia, gravat, fotogravat, edició digital i web.
Com a docent, el 2022, va impartir l’assignatura de Projectes de Disseny Gràfic a ESDAPC Llotja, a més de la Gestió Cultural i Web de l’escola. Actualment, combina la tasca gràfica professional amb la docència de diverses assignatures de cicles i ESDAPC a l’Escola d’Art d’Olot.

Llicenciatura en Belles Arts, especialitats Disseny i Audiovisuals, i Pintura

Activitat professional:

Dissenyadora gràfica i editorial des de 1998, any en què vaig acabar els estudis de Disseny a l’Universitat. L’activitat professional va ser, als començaments, com a dissenyadora a una editorial i, al mateix temps, a diverses empreses d’arts gràfiques. L’evolució va ser cap a estudis de disseny i agències de publicitat, fins a la meva emancipació laboral com a dissenyadora freelance vers 2010. Des de llavors, continuo amb projectes globals de disseny que enllacen el món digital amb la vessant més artesanal i analògica.

Experiència docent:

Com a docent, el 2022, vaig impartir l’assignatura de Projectes de Disseny Gràfic a ESDAPC Llotja, a més de la Gestió Cultural i Web de l’escola. Actualment, combino la tasca gràfica professional amb la docència de diverses assignatures de cicles i ESDAPC a l’Escola d’Art d’Olot, totes elles des de l’especialitat de Disseny Gràfic.