Imma Serra Maroto


Especialitat

Formació Bàsica
ESDAPC Campus Olot

Xarxes

Linkedin

CURRÍCULUM ABREUJAT

Llicenciada en Comunicació Audiovisual a la UPF i Antropologia Social i Cultural a l’UAB. La seva formació culmina amb el Màster Documental de Creació de la Universitat Pompeu Fabra.

Ha treballat durant 12 anys en el món de la gestió cultural produint festivals de cinema com el Festival Internacional de Cinema de Catalunya, el DocsBarcelona i en productores audiovisuals.

Llicenciatura en Antropologia social i cultural (2004)
Màster en Documental de creació (2002)
Llicenciatura en Comunicació audiovisual (2000)

Activitat professional:

La seva òpera prima és El meu germà és carnisser, un documental que s’ha projectat al Festival Alcances (Cadis), Zinebi (Bilbao), En.piezas (Madrid) i Miradas.Doc (Tenerife).

Calidoscopi. 41,2ºN-1,8ºE és el seu segon documental i va ser guardonat el 2010 amb el Premi TV3 Catalunya. El documental s’ha projectat dins del Festival Internacional DocsBarcelona, al Festival Internacional de Cine de Huesca i al Festival International de films de femmes de Creteil.

Ha treballat com a realitzadora de la sèrie documental de viatges “Ulisses a port” i ha dirigit dos capitols pilots de la sèrie documental infantil “Crocodox”, considerarda un dels 15 projectes Highly commended en els Premis Medea (2012).

Experiència docent:

Des de l’any 2013 és docent a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot impartint matèries relacionades amb els mitjans audiovisuals.

També ha impartit l’assignatura Taller de videoclip a l’UdG en el Grau de Publicitat i Relacions Públiques el curs 2011-12.

Premis:

El documental Calidoscopi. 41,2ºN-1,8ºE va ser guardonat el 2010 amb el Premi TV3 Catalunya.