Maria Blanch Vilaplana


Especialitat

Disseny gràfic
ESDAPC Campus Olot

CURRÍCULUM ABREUJAT

Dissenyadora gràfica i directora d’art amb més de 10 anys d’experiència. Vaig treballar 2 anys a la impremta OLSER com a dissenyadora gràfica i tècnica en els processos d’impressió, i 6 anys a Zoo Studio, on vaig créixer com a dissenyadora i on vaig agafar l’experiència per poder començar el meu projecte personal. Avui dia tinc el meu propi estudi de disseny, on procuro que sempre surtin resultats amb concepte, missatge i reivindicació. Combino la professió de dissenyadora amb la docència d’arts gràfiques.

És tècnica superior d’arts plàstiques i disseny en gràfica publicitària per l’escola d’art i disseny Josep Serra i Abella (Barcelona, 2011) i Diplomada en disseny gràfic a l’escola d’art i disseny d’Olot (Olot, 2013)

Activitat professional:

Dissenyadora gràfica amb més de 10 anys d’experiència. Ha format part durant 7 anys de l’estudi de disseny gràfic Zoo studio, i actualment té el seu propi projecte de dissenyadora que compagina amb la docència.

Experiència docent:

Imparteix docència al Grau de disseny d’ESDAPC, als CFGS de gràfica publicitària i il·lustració, al CFGM d’APGI i a assignatures relacionades amb el disseny a Batxillerat.

Premis:

Laus Plata otorgat per l’ADG-FAD dins la categoria “Conjunt d’objectes coordinats” el 2020 per la campanya gràfica del FESTUS FESTIVAL 2019.