Marta Puig Parnau


Especialitat

Disseny d'interiors
ESDAPC Campus Olot

CURRÍCULUM ABREUJAT

Llicenciada en Arquitectura per la Universitat de Girona (2015), va iniciar la pràctica professional en el despatx d’Arquitectura 2sis Arquitectes, actualment Callís Marés Arquitectes, on va treballar realitzant projectes majoritàriament de rehabilitació i museografia.

El 2017, li van concedir la Beca Josep Maria Josep i Pous del Patronat de la Politècnica, per l’ampliació d’estudis universitaris a Anglaterra amb un Postgrau en Arts i Disseny, Màster en Il·lustració (University of Hertfordshire). Allà va començar a treballar amb projectes d’il·lustració i instal·lacions efímeres en relació a la percepció i interacció amb objectes il·lustrats.

Des de 2020 combina la practica professional en relació a l’arquitectura i la il·lustració amb la tasca docent.

Llicenciada en Arquitectura per la Universitat de Girona (Girona, 2015)
Postgraduate Art and Design Programme, Master of Arts (Illustration) per la University of Hertfordshire (Hatfield, 2018)

Activitat professional:

Ha treballat amb el despatx d’Arquitectura 2sis Arquitectes en projectes de museografia i rehabilitació, tant en l’àmbit privat com públic. Ha participat en el disseny d’exposicions interactives a l’Art Gallery de la University of Hertfordshire i, com a il·lustradora, ha col·laborat amb organitzacions com Char2Cool. Actualment realitza projectes en relació a l’arquitectura i la il·lustració, col·laborant amb escriptors i revistes d’àmbit local com La Llera del Ter.

Experiència docent:

Imparteix docència al Grau de Disseny d’Interiors d’ESDAPC a l’assignatura de Rehabilitació del 3er curs i a les assignatures de Disseny d’Hàbitat i Moblament i de Gestió del Disseny de 4rt curs. També imparteix els mòduls de Detalls Constructius, Equipaments i Dibuix Artístic en el Cicle Formatiu de Grau Superior de Projectes i Direcció d’Obres de Decoració, així com mòduls de Volum i Dibuix Tècnic per ordinador en els Cicles Formatius de Grau Mitjà d’APGI i Revestiments Murals.