Meritxell Julià Corominas


Especialitat

Disseny d'interiors
ESDAPC Campus Olot

Xarxes

CURRÍCULUM ABREUJAT

Titulada amb els estudis d’ESDI (Ensenyaments Superiors de Disseny d’Interiors), el 2008 per l’EASD Olot. Llicenciada en Filologia Catalana per la UdG, el 2000. Titulació del Certificat d’Aptitud Pedagògica (CAP) per la UdG, el 2000.
Experiència professional com a Dissenyadora d’interiors amb despatx propi des del 2010, duent a terme projectes de reforma d’interiorisme i decoració tant d’habitatges, com d’espais comercials, contract… com també de muntatges efímers per a exposicions, fires, festivals… tasca que compagino amb la docència des de l’any 2014.
A la docència, des del 2014 a l’EASD Olot, com a professora de l’especialitat de Disseny d’Interiors. Impartint diferents assignatures de l’especialitat com Materials, Programació d’obres, Projectes d’interiorisme, Maquetes, TFG (Treball Final de Grau), als Estudis Superiors de Disseny (ESDAPC Catalunya), dins l’especialitat de disseny d’interiors.
Coordinadora de Comunicació de l’EASD Olot, des del 2018 i Coordinadora de comunicació de l’ESDAPC Catalunya, Campus Olot, des del 2019.

Llicenciatura en Filologia Catalana per la UdG, el 2000
Titulació del Certificat d’Aptitud Pedagògica (CAP) per la UdG, el 2000
Titulada amb els estudis d’ESDI (Ensenyaments Superiors de Disseny d’interiors), el 2008 per l’EASD Olot

Activitat professional:

Experiència professional com a Dissenyadora d’interiors amb despatx propi des del 2010, duent a terme projectes de reforma d’interiorisme i decoració tant d’habitatges, com d’espais comercials, contract… com també de muntatges efímers per a exposicions, fires, festivals…

Experiència docent:

A la docència, des del 2014 a l’EASD Olot, com a professora de l’especialitat de Disseny d’Interiors. Impartint diferents assignatures de l’especialitat tant al CFAS de Decoració com als Estudis Superiors de Disseny (ESDAPC Catalunya), dins l’especialitat de disseny d’interiors.

Premis:

1r Premi del CODIC (Col·legi de dissenyadors d’interiors i decoradors de Catalunya), amb el PFE, el 2009.
2n Premi de Joves Emprenedors de la Garrotxa, el 2009.
Tant d’estudiant, com a professional, així com a professora/tutora de muntatges efímers he aconseguit diferents reconeixements als Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona (COAC), als FAD, entre altres.