Miquel Martínez López


Especialitat

Disseny d'interiors
ESDAPC Campus Llotja

Xarxes

CURRÍCULUM ABREUJAT

Col.laborador en diversos despatxos professionals a Barcelona i Basilea (Suïssa), dedicats a projectes i concursos d’arquitectura, urbanisme i interiorisme. Des de 2004, despatx propi a Barcelona, a on segueixo realitzant activitat professional com a arquitecte independent.

Arquitecte per l’ETSAB (1994)

Activitat professional:

Obra signada i construïda com a arquitecte independent:
Habitatges de nova planta, reformes d’habitatge, reformes de locals, espais efímers, disseny de mobiliari urbà i d’interiors (2005- actualitat)
Concursos:
Residència per infants amb lesions cerebrals a Bottmingen, com a col.laborador de Ackermann&Friedli Architekten a Basel (Suïssa). Projecte guanyador. Construït.
Concurs per invitació de l’INCASOL per al projecte de 76 habtatges, locals comercials i aparcament al bloc I de l’ordenació “Trinitat Nova fase l” a Barcelona, en col.laboració amb Stéphane Vilafane i N+B architectes.

Experiència docent:

Desde 2018, professor assignat al departament de Interiors a ESDAP Llotja. havent impartit Projectes, Ciència dels Materials, Introducció al disseny, Instal.lacions, Metodologia de Recerca, Sistemes de Repressentació.
Des de 2018, professor de Projectes del cicle de Projectes i Direcció d’Obres de Decoració i professor de Dibuix Tècnic al cicle de Modelisme i Maquetisme.