Natàlia Martínez Sibat


Especialitat

Disseny de moda
ESDAPC Campus Llotja

Xarxes

CURRÍCULUM ABREUJAT

Llicenciada en Belles Arts per la universitat de Barcelona [2003] i Tècnic superior d’Arts plàstiques i disseny en Estilisme d’indumentària per EAD Llotja [2022]. Curs d’especialització en fotografia de moda IEFC iUV [2018]

Des de 2014 d’ensenyament secundari ESO i Batxillerat artístic en l’especialitat de Visual i plàsticadocent en l’especialitat de disseny de Moda en assignatures de Projectes i Estilisme, moda i comunicació a ESDAPC. Tutora de pràctiques d’empresa de l’especialitat de Moda del campus Llotja.

Compagina la seva tasca docent amb el disseny de vestuari per teatre i audiovisuals i amb la creació de projectes que connecten la fotografia i la cultura de moda.

Máster en Producció i Recerca Artísticaper la Universitat de Barcelona [Actualitat]
Tècnic superior d’Arts plàstiques i disseny en Estilisme d’indumentària per EAD Llotja [2022]
Postgrau en fotoperiodisme UAB
[2008]
Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona [2003]

Activitat professional:

Com a estilista i dissenyadora de vestuari col·labora des del 2010 en l’equip artístic de les companyies teatrals la Tropa i la Tribu de la Fundació Map. Ha dut a terme vestuaris per diverses companyies [B de Bareka, Cia Sargantana, Youkali] i produccions cinematogràfiques [ESCAC, CECC].
Des de 2019 s’especialitza en fotografia de moda i genera projectes personals que pretenen conjugar fotografia i cultura de moda des d’un enfocament humanista emfatitzant el cos, l’estètica, la representació i l’autoconeixement.
Actualment i des de 2014 és docent a ESDAPC campus Llotja.

Experiència docent:

Des de 2014 és docent a l’especialitat de disseny de Moda a ESDAPC Llotja.
Al 2004 inicia la seva tasca com a docent d’ensenyament secundari [ESO] i Batxillerat artístic en l’especialitat de Visual i Plàstica en diversos centres del Baix Llobregat del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.