Àngels / Neo de Riba

Aquest projecte és una exposició que busca desestigmatitzar les comunitats trans i no binàries, proporcionant eines al professorat, personal universitari i alumnat per ajudar a crear entorns segurs a l’escola.

El projecte busca la normalització inclusiva de les persones trans en l’àmbit escolar, facilitant una relació adequada entre persones trans i cis.

Pretén posar en primer pla la igualtat -que hauria de donar-se per superada- entre persones cis i trans, a través de proporcionar informació i plantejar preguntes a homes i dones cis perquè puguin empatitzar més fàcilment posant-se a la nostra situació, reflexionant sobre situacions incòmodes.

L’exposició busca ajudar a la societat, sobretot als alumnes, partint del professorat, ja que són un vehicle que pot influir a molta gent en una etapa de creixement de les persones, un moment el qual molts recorden tota la vida i queden marcats per la seva experiència.

És una exposició que està pensada per ser muntada, desmuntada i transportada, per tant, es pot mantenir el mateix material durant la seva vida útil.

 


Paraules clau: trans, espais segurs, exposició, interacció, reflexió