Feminisme de carrer / Andrea Almo

Un 10% de dones entén el feminisme com la cerca de la superioritat de la dona envers l’home. Com repercuteix aquest fet al moviment feminista?

El projecte Feminisme de carrer neix amb l’objectiu de donar visibilitat i denunciar els micromasclismes quotidians emesos per dones cap a altres dones, amb la finalitat de promoure el feminisme i la sororitat. També busca conscienciar a les noves generacions de la necessitat de trencar amb l’opressió patriarcal per poder crear una futura societat ètica, respectuosa i igualitària.

El producte editorial arriba al públic com un recull de la teoria bàsica per conèixer el món feminista perquè tota lectora sàpiga ben bé de què es tracta. A part, també compta amb testimonis i opinions de 200 dones d’entre 12 i 65 anys que fan visible, de primera mà, el masclisme que tota dona té interioritzat. Tot això acompanyat d’una gràfica reivindicativa de colors vibrants, moltes cites conegudes i un apartat de contingut extra amb algunes curiositats.

L’emissor és l’editorial Lunwerg Editores i el receptor és el públic femení d’entre 12 i 18 anys, l’etapa on passen de ser nenes a noies joves amb veu i vot.


Paraules clau: Feminisme, sororitat, igualtat, patriarcat, masclisme