SAFE / Carla Rovira

El projecte consisteix en la creació d’un espai de referència dirigit a les dones i al col·lectiu LGBTI. Safe és un espai lliure d’agressions, situat a la comarca d’Osona, en el qual hi ha llibertat, on pots acudir en cas de trobar-te perduda, on pots anar a demanar ajuda i esser escoltada. Aquest espai són les orelles que t’escoltaran, els ulls que et veuran, els braços que et recolliran i la boca que guardarà els teus secrets.

Safe va dirigit a totes aquelles usuàries que no es troben còmodes allà on són, que simplement s’estan descobrint  o que, al contrari, s’estan adonant d’una nova realitat a les seves vides. Es tracta d’un espai referent en el qual aquestes usuàries es puguin sentir segures.

El projecte contempla la diversitat d’usuàries com a futures ocupants de l’espai. Serà un espai adreçat a dos grups de persones molt concretes i que mai exclourà a ningú. Safe pretén trencar la barrera existent amb aquest tabú, fer-ne una crítica social i qüestionar-ne alhora la seva existència.


 Paraules clau: referent, seguretat, llibertat, inclusió, dones, LGBTI