Solitud, set vides sense llar / Júlia Reina

Aquest projecte pretén donar visibilitat a un col·lectiu molt present i, a la vegada, molt marginat de la nostra societat: la gent sense llar. Quantes vegades ens topem, en el nostre dia a dia, amb algú que es troba en aquesta situació? I en aquestes ocasions, quantes vegades passem de llarg i convertim aquestes persones en quelcom inexistent?

Amb la creació d’un llibre –que també comptarà amb un seguit de postals que convidin al lector a participar activament – desitgem donar visibilitat a aquest grup, fent arribar a la resta de la població la situació de pobresa extrema en què es troba tanta gent. Aquest producte, compost per fotografies, il·lustracions i textos de l’autora –amb declaracions reals de testimonis que han viscut o que viuen al carrer– ,mostrarà la rudesa que representa aquest estil de vida i com n’és de dura la solitud quan s’està envoltat de tanta gent.

L’objectiu del projecte Solitud, set vides sense llar és fer un crit d’ajuda per tal de sensibilitzar i aconseguir que el lector mostri empatia amb les persones afectades i que es decideixi així a prendre acció davant la problemàtica.


Paraules claus: fred, llar, exclusió, labilitat emocional, resiliència