Taula rodona dirigida a estudiants de l’especialitat d’interiors: “El que no t’ensenyen a l’escola”

El passat 15 de maig es va realitzar una taula rodona en la qual es va debatre entorn els estudis d’interiorisme des de la mirada retrospectiva i l’experiència de 4 professionals en diferents àmbits del disseny d’interiors:

Claudia Sevilla és alumni de Llotja (promoció 2000). Dirigeix l’estudi d’interiorisme Espais Arquitectònics que compta també amb un espai comercial de mobiliari, il·luminació i complements. Ha acollit en diverses ocasions estudiants en pràctiques de Llotja i d’altres escoles.

Joan Llongueras, interiorista i arquitecte tècnic, ha estat professor d’Elisava i LCI. Fundador i soci de Coblonal Interiorismo: a més de dissenyar i desenvolupar tota mena de projectes propis (residencials, de restauració, comercials, oficines…), fa realitat els projectes d’altres interioristes com a empresa constructora.

Christian Navarro, arquitecte de formació, va formar part de l’equip de dissenyadors de Vinçon (referent del món del disseny durant molts anys a Barcelona). Actualment dirigeix DomésticoShop – Diagonal. Coneix de primera mà les inquietuds i les necessitats dels professionals i dels clients que acudeixen a Doméstico a la recerca de l’assessorament expert en mobiliari i il·luminació.

Pep Boltà (Llotja, promoció 1991) ha treballat en el seu estudi propi durant més de vint anys conjuntament amb un arquitecte. Ha dut a terme projectes tant per a particulars, com per a empreses i alguna administració pública (hostaleria, exposicions, equipaments, habitatge…). Ha format part de les comissions avaluadores del Treball final d’estudis de l’especialitat d’interiors d’ESDAPC. En l’actualitat, en Pep treballa per a una empresa especialitzada en el muntatge d’exposicions i estands.