Visita al Centre per a la Iniciativa Emprenedora Glòries de Barcelona Activa

L’alumnat de 4t curs de les especialitats de Producte, Moda i Interiors va visitar el Centre per a la Iniciativa Emprenedora Glòries de Barcelona Activa. Situat al 22@, l’edifici acull el Centre de Recursos per Emprendre, un espai amb informació, aules de formació, interactius multimèdia, assessorament expert, Punt d’Assessorament i Inici de Tramitació (PAIT) i continguts per emprendre un negoci.

La visita es va desenvolupar dins l’assignatura Gestió del Disseny i tenia com a objectiu conèixer de primera mà l’espai de referència per a les persones emprenedores i les start-ups de la ciutat de Barcelona i així tenir accés als serveis i instal·lacions que ofereix.

La visita va estar guiada per un tècnic municipal que va mostrar els diferents espais als quals es pot tenir accés essent usuari del centre, els va informar de la formació que s’ofereix així com els diversos circuits que hi ha per poder accedir a l’assessorament i acompanyament davant la proposta d’un projecte de negoci. A més l’alumnat va tenir l’oportunitat de poder seguir una explicació que va impartir uns dels tècnics responsables en les valoracions de les viabilitats del projecte que els va ressaltar les diferents fases que s’han de seguir per tal de presentar una proposta de negoci viable, i van poder fer-li les preguntes que van considerar.