Visita de l’alumnat de primer curs al Museu Fàbrica J.Trepat de Tàrrega

L’alumnat de 1r curs, dins de les matèries de Dibuix I i Història de l’art i del disseny, va visitar l’espai Museu Fàbrica  J.Trepat. Aquest espai és un testimoni i un dels protagonistes de la mecanització agrària, a causa de la importància que va tenir en el procés de transformació i mecanització del camp català. Actualment, és un museu obert al públic i a les escoles, on també s’ofereix el lloguer d’espais per a activitats privades, filmacions cinematogràfiques, obres teatrals, sessions fotogràfiques i festivals de creació contemporània.

Els alumnes van tenir l’oportunitat de participar en una visita guiada que els va transportar en el temps, mostrant-los com la fàbrica J. Trepat va contribuir de manera significativa a la transformació del camp català mitjançant la seva innovadora maquinària agrícola. D’altra banda, també van gaudir d’una experiència pràctica a partir del dibuix, que els va permetre connectar amb el passat.

 

 

Vídeo realitzat pel Museu Fàbrica J.Trepat, on es mostra el taller de dibuix en consonància amb el contingut de la visita