5 motius per estudiar un Grau en Disseny a l’ESDAPC

Si t’agrada el disseny i et vols dedicar professionalment al sector, és important que escullis un centre formatiu amb una llarga trajectòria en la formació de professionals. L’ESDAPC és l’Escola d’Estudis Superiors de Disseny i Arts Plàstiques de Catalunya. Una institució pública i oficial que ofereix el títol de Grau en Disseny, acreditat per l’Agència de Qualitat Universitària.

L’ESDAPC és un centre on s’imparteix el Grau en Disseny en 4 especialitats: gràfic, interiors, moda i producte. Així, els estudiants que vulguin formar-se en l’àmbit del disseny, podran escollir entre aquestes modalitats.

 L’escola ofereix grups reduïts, amb un màxim de 24 estudiants per aula. D’aquesta manera, des del centre es pot garantir una atenció directa i un seguiment individual i personalitzat. Sens dubte, un punt clau a l’hora de proporcionar un suport acadèmic a cada estudiant.

 Oferim una formació professionalitzadora, la qual permet als estudiants adquirir tots aquells continguts i experiència necessària per incorporar-se amb èxit al mercat laboral.

ESDAPC: la teva escola d’estudis superiors de disseny

Si vols formar-te en l’àmbit del disseny, a continuació et donem 5 motius per a escollir l’ESDAPC com la teva escola d’estudis superiors de disseny:

 • Creativitat i innovació

  Des del centre estimulem la creativitat i la innovació del nostre alumnat. D’aquesta manera aconseguim que els estudiants estiguin preparats per donar resposta als escenaris tan canviants de la nostra societat.

 • Transformació

  A l’ESDAPC creiem que el disseny té un gran poder transformador i una gran responsabilitat social i ètica en la nostra societat. Per això, formem als nostres estudiants perquè siguin capaços de crear valors artístics, culturals, socials i mediambientals.

 • Qualitat i excel·lència

  Estem constantment buscant la qualitat i l’excel·lència del nostre alumnat a través d’un programa de 240 crèdits on es combina l’especificitat i la interdisciplinarietat en totes les especialitats que impartim.

 • Treball amb projectes reals

  A través de les diferents sinergies amb l’entorn que fomentem, els estudiants participen i treballen en projectes reals i esdeveniments en l’àmbit associatiu, cultural i empresarial de la nostra societat.

 • Oferta formativa

  Des de l’ESDAPC oferim el Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny en les especialitats de Gràfic, Interiors, Moda i Producte. Un curs de quatre anys acadèmics i equivalent a tots els efectes a un grau del marc superior universitari de l’EEES.

Estudiar a l’ESDAPC és gaudir d’una formació de qualitat en unes instal·lacions punteres. Fes que sigui la teva escola d’estudis superiors de disseny i converteix-te en professional del sector. Vine a estudiar amb nosaltres i comença el teu camí en l’àmbit del disseny.