Alumnes d’ESDAPC participen en el disseny d’aparadors de la ciutat d’Olot

Els alumnes del Campus Olot matriculats a l’assignatura optativa d’Espai comercial i disseny, de 4t curs del Grau de Disseny, han tingut l’oportunitat de treballar en un encàrrec real, dissenyant i muntant l’aparador d’una sèrie de botigues de la ciutat d’Olot, en concret del Carrer Serra i Ginesta, el Carrer Verge del Carme i el Carrer Sant Esteve.

Els alumnes es van organitzar en equips de dos i tres membres, i van desenvolupar tot un projecte de disseny, des del brífing inicial fins al seu muntatge final. Les botigues que han col·laborat en el projecte són: Casa Baldiret, Morera i Perfumeria Xaloc.

La proposta de Casa Baldiret ha convertit la botiga en el regal perfecte per aquest Nadal. Un llaç de regal vermell gegant és el protagonista a cadascun dels set aparadors, i una etiqueta personalitzada dedica cada regal a un membre de la família, transmetent així el caràcter proper de l’establiment. Es tracta d’una intervenció que pretén captivar al client amb una idea elegant i agosarada.

Morera presenta un aparador per als vins i caves de Cellers Perelada. Una decoració floral muntada dins una estructura metàl·lica daurada transmet luxe a l’aparador i esdevé alhora un marcador visual que dirigeix la mirada de l’espectador. L’escenografia, feta a base de branques i fulles, crea una simbiosi única entre naturalesa i l’interior de la botiga, i les ampolles de vins i cava, que es mostren sobre capses de fusta antigues, aporten elegància i tradició a tot el conjunt.

Perfumeria Xaloc compta amb dos aparadors que conviden a entrar a les persones que passegen pel carrer. A través d’un muntatge floral, que té com a protagonista el color daurat en diferents matisos, s’aconsegueix plasmar l’elegància i delicadesa que caracteritza la perfumeria.

L’aparador de Casa Baldiret ha estat dissenyat i muntat per: Mar Guitián, Joel Feliu i Iman Zerri. L’aparador de Morera ha estat dissenyat i muntat per: Anna Boqué i Laura Vázquez. L’aparador de Xaloc ha estat dissenyat i muntat per: Núria Hélices i Ruth Leba.

Agraïm a l’Ajuntament d’Olot haver fet possible aquesta col·laboració per poder donar així suport al comerç de proximitat, i des d’aquí convidem a tothom a gaudir d’aquests aparadors tot passejant aquestes festes per la ciutat!