Conferència de la dissenyadora gràfica, Íngrid Picanyol

La directora d’art i dissenyadora gràfica Íngrid Picanyol, va dur a terme una conferència dirigida als alumnes de l’especialitat de disseny gràfic del Campus Olot. L’esdeveniment va tenir lloc a la Sala Magma de l’Espai Cràter i es va desenvolupar dins l’assignatura de Projectes.

L’alumnat de 2n, 3r i 4t curs van rebre de la mà de Picanyol explicacions i consells sobre la seva trajectòria i els seus projectes, i també sobre la seva concepció del disseny, basada en una manera d’arribar a les persones, on a cada projecte pot plasmar la seva mirada i personalitat.

A l’Íngrid Picanyol l’apassiona treballar amb marques amb visió de futur, que entenen el poder i la influència que tenen i es preocupen per com li parlen a l’audiència. Tot i que el seu enfocament estètic és variat, sovint actua alineant el concepte i l’estratègia comercial des d’una perspectiva inclusiva, feminista i ambientalment responsable.

Abans de dirigir el seu propi estudi, amb seu a Barcelona, va treballar amb Suki Design Studio, RoAndCo (NYC), Javas Lehn Studio (NYC) i ByFutura (CDMX).

Íngrid Picanyol compta amb un reconegut prestigi internacional i ha guanyat diversos reconeixements i Premis Laus, entre d’altres, en projectes d’identitat, packaging, campanyes publicitàries, tipografies, etc.