Conferència de Sílvia Cabestany sobre “El benestar de l’usuari en espais comercials i retail”

Sílvia Cabestany és responsable de projectes d’arquitectura, interiorisme i disseny d’hotels, retail i cases unifamiliars a Estudi Isabel López Vilalta i Associats.

La conferència se centrarà en tres projectes: un hotel, la pastisseria Martas Lemon Pie i el Showroom de Frigicoll. Dos d’ells ja estan completats, mentre que un encara es troba en fase de projecció. S’explicarà des de la conceptualització fins als detalls constructius finals del projecte de disseny d’interiors.

L’Estudi Isabel López Vilalta i Associats és un estudi d’arquitectura i d’interiorisme amb més de trenta-cinc anys d’experiència amb seus a Barcelona, Madrid i Mallorca. Els seus projectes han estat premiats tant en l’àmbit nacional com internacional. Han realitzat projectes tan emblemàtics com els Restaurants del Celler de Can Roca, el Bestial, El japonès i l’hotel Omm entre molts d’altres.

“La nostra essència es troba en la responsabilitat de mostrar l’ànima de cada projecte mitjançant una combinació de colors i formes. La nostra feina és nítida i versàtil, definida per la recerca constant de l’excel·lència a través del nostre enfocament en la qualitat, els detalls i la durabilitat”.

Divendres 19 d’abril de 9.00 h a 10.30 h.
Sala d’Actes Campus Llotja Sant Gervasi
Dirigit a l’alumnat de Disseny d’Interiors
Professora responsable: Marta Tous