Vols créixer professionalment?

Ara ho tens més fàcil amb l’aliança de l’ESDAPC i la UOC. Aprofita els descomptes per formar-te en allò que més t’interessi per créixer.


Descomptes del 15% en programes seleccionats:

 • Màster universitari d’Humanitats: Art, Literatura i Cultura Contemporànies
 • Màster universitari d’Educació i TIC (eLearning)
 • Màster universitari de Disseny, Identitat Visual i Construcció de Marca
 • Diploma de Postgrau d’Art Contemporani

Descompte del 10% en la resta de Programes:

 • Graus i Màsters Universitaris
 • Programes de Postgrau (Màsters, Postgraus i Especialitzacions)
 • Cursos d’idiomes en línia (anglès, francès, alemany, xinès, japonès, català)
 • Seminaris i Cursos de curta durada

Per saber-ne més detalls i obtenir els codis de descompte, contacteu amb: matriculacorporativa@uoc.edu

 

El passat dimarts 6 de setembre va tenir lloc el Welcome Day per a rebre els nous alumnes del programa Erasmus+.

L’acte va tenir lloc al campus Pau Gargallo i ens va permetre de donar la informació necessària per al començament del curs, però també de conèixer-nos i de compartir un bon dinar a redós dels pins.

Desitgem que tots tingueu molt bona i profitosa estada a ESDAPC!

 

 

El jurat dels premis gaudeamusPROJECTA, convocats pel Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya ha seleccionat 7 Treballs Finals d’Estudis d’alumnis de l’ESDAPC, Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàstiques de Catalunya

Els premis gaudeamusPROJECTA, reconeixen i promouen l’excel·lència acadèmica dels projectes de fi de grau en disseny gràfic presentats durant el 2021 als centres educatius d’arreu de l’Estat.

Enguany se celebrarà el 5 d’octubre i es realitzarà en format híbrid des de Barcelona, amb públic presencial i amb retransmissió en streaming. Es podrà gaudir així de les presentacions, en directe i en format online, per part de les autores i autors que comentaran els seus projectes.

La selecció dels 24 projectes candidats als premis ha sigut un repte pel jurat, ja que les puntuacions han resultat molt ajustades. Un fet molt encoratjador, que demostra el talent de les futures generacions de dissenyadors gràfics de tot l’Estat.

Cal recordar que els premis gaudeamusPROJECTA també reconeixen i premien la direcció projectual de les tutores i tutors i al mateix centre acadèmic en què han estat desenvolupats.

Des de l’ESDAPC felicitem les autores dels projectes seleccionats, i també a les seves tutores i tutors:

 • Ferreiro Luque, Alícia // La costa brama
 • Lacasa Piqué, Diana // Hitos: aquí contamos historias
 • Lorca LealOna // Integración de la tercera edad
 • Manubens Marquez, Marta // Nosno
 • Mazariego Povedano, María // Ruga
 • Povea Sabio, Gisela // ( C ) olor
 • Virgili Marcó, Anna // Jo també sóc Marimacho
+ informació sobre els premis

El passat 2 de juny es va fer pública en una roda de premsa a l’Ajuntament d’Olot la marca escollida per a representar el Catàleg de biodiversitat dels paratges de la Moixina i del Parc Nou, un projecte promogut pel Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa (SIGMA), l’Ajuntament d’Olot i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

La marca és fruit d’un procés de selecció de projectes elaborats pels estudiants de 2n curs del Grau en disseny gràfic del Campus Olot, que es va desenvolupar dins el programa de l’assignatura Projectes de disseny gràfic I dels Graus de disseny de l’ESDAPC.

La marca dissenyada per la Rocío Bueno Hebles va ser la proposta finalment escollida després de presentar 12 projectes davant els responsables del catàleg: Montserrat Grabolosa, Jordi Artola, Emili Bassols, Josep Germain, Xavier Pujol i Andreu Salvat.

La marca transmet els conceptes d’aiguamolls, fauna, flora i microorganismes dins una forma circular que representa el cicle de la biodiversitat. L’objectiu d’aquesta imatge és donar a conèixer el catàleg com a un recull d’informació sobre la biodiversitat que té aquest espai protegit.