8 motius per estudiar Disseny de Producte a l’ESDAPC

El Disseny de Producte estudia la cultura de l’objecte, el seu impacte, la seva influència, el seu paper transformador de l’entorn i els sistemes de creació i producció d’objectes. Des de l’ESDAPC apostem pels estudis de graus amb especialització per donar al nostre alumnat la formació específica en el camp que més li interessa i apassiona.

Els Ensenyaments Superiors de Disseny, a més, et formen en coneixements artístics, estètics, metodològics, tècnics i tecnològics. Al llarg dels estudis, desenvoluparàs propostes de disseny reals interactuant amb altres especialitats del disseny i aprendràs a idear propostes innovadores, sostenibles i viables. Amb el títol de Disseny de Producte podràs accedir al sector de la creació d’objectes, envasos i embalatges, mobiliari, il·luminació, interfícies, jocs i accessoris.

Per què estudiar Disseny de Producte a l’ESDAPC

 • Creativitat i innovació
  A banda d’aconseguir l’atractiu de l’objecte a vendre, hauràs de crear el concepte, és a dir, la funcionalitat. Així doncs, amb el Disseny de Producte has d’estimular la teva creativitat per dur a terme quelcom innovador que competeixi en el mercat ampli actual.
 • Adaptació a la realitat canviant
  Es tracta d’un camp que ha sabut desenvolupar-se i adaptar-se als temps en què vivim. Així doncs, hi ha una constant renovació de prototips, gestió del disseny i tècniques.
 • Múltiples sortides laborals
  Els teus coneixements en Disseny de Producte es podran ampliar a diferents àrees del mercat, com el mobiliari, la joieria, l’automoció, els complements i els habitatges, entres moltes altres coses.
 • Formació superior aplicada
  A l’ESDAPC apostem per la formació enfocada a la professionalització. Realitzem una ferma aposta per la formació superior aplicada, que permet a l’alumnat adquirir coneixements i habilitats per a una incorporació amb èxit en el mercat laboral, la qual cosa creiem imprescindible.
 • Transformació social i ètica
  Creiem en el poder del disseny i del Disseny de Producte i en la seva responsabilitat social i ètica per transformar la societat. Formem els alumnes perquè siguin capaços de generar valors de significació artística, cultural, social i mediambiental, en resposta als canvis socials i tecnològics que es vagin produint.
 • Projectes reals i sinergies
  Durant el grau i l’especialitat de Disseny de Producte, l’alumnat treballarà amb projectes reals. Fruit de les sinergies amb l’entorn, amb l’àmbit associatiu, cultural i empresarial, l’alumnat participa i treballa en esdeveniments i projectes reals. D’aquesta manera, els proporcionem les eines necessàries per dominar els recursos artístics i incorporar-se amb èxit al món laboral.
 • Pràctiques en empreses de reconegut prestigi
  Oferim pràctiques a institucions i empreses reconegudes del sector, amb la finalitat que esdevinguin una oportunitat d’aprenentatge i en l’àmbit laboral. L’objectiu final és que puguin facilitar la integració al món laboral de l’alumnat i que tinguin sortides professionals.
 • Qualitat
  L’alumnat i professorat de l’ESDAPC és reconegut per la qualitat, creativitat i innovació dels seus projectes en els premis de disseny més prestigiosos del territori i internacionals. El nostre professorat és expert en el món del disseny.