Els millors premis i reconeixements de l’ESDAPC del curs 22-23

LESDAPC ha rebut nombrosos premis i reconeixements en alguns dels millors certàmens de disseny del país durant el curs 2022-20223 demostrant la competència i el nivell excepcional dels nostres estudiants.

Com a escola pública i oficial de la Generalitat de Catalunya, impartim el títol de Grau en Disseny en les especialitats de Gràfic, Interior, Moda i Producte, el qual està acreditat per l’Agència de Qualitat Universitària.

El nostre centre té una visió transformadora del disseny, considerant la seva gran responsabilitat social i ètica com a element de canvi per a la societat actual. Amb aquesta perspectiva, formem els nostres alumnes perquè puguin crear valors artístics, culturals, socials i mediambientals i respondre als canvis socials i tecnològics del món actual.

El nostre programa educatiu busca la qualitat i l’excel·lència, on es combina l’especificitat i la interdisciplinarietat en totes les especialitats que oferim. A més, tenim com a objectiu formar a persones amb capacitat de lideratge i innovació.

Premis i reconeixements de l’ESDAPC

Des del nostre centre, treballem amb projectes reals perquè els nostres estudiants puguin participar activament en l’entorn cultural, associatiu i empresarial. A través de la realització de projectes, esdeveniments, concursos i certàmens, els estudiants tenen l’oportunitat de demostrar les seves habilitats i competències.

Aquests projectes han permès avaluar el treball dels nostres estudiants, molts dels quals han estat guardonats i reconeguts per la seva excel·lència. A continuació, es detallen els premis més destacats obtinguts per l’ESDAPC durant el curs 22-23:

Premis

  • Hitos: Aquí contamos historias, de l’alumna Diana Lacasa, ha obtingut el premi Identia en la 5a edició dels GaudeamusPROJECTA. El projecte treballa la igualtat i l’empoderament de la dona.
  • L’alumna Nerea Martín ha sigut premiada en el Primer Concurs del Cartell de Reis de l’empresa Curatos.
  • Focus, de Nadezhda Piqueras, va rebre el tercer premi en els Premis CoDIC del Col·legi Oficial de Decoradors i Interioristes de Catalunya.
  • La revista Entreacte, dissenyada pel professor Xavier Alamany ha guanyat el Premi a la Millor Publicació Revista del 2022 en La Nit de les Revistes i la Premsa en Català.
  • Iris, d’Oumou Barry va rebre el primer premi a Signes 40!. El seu projecte tracta qüestions ètiques com la privacitat i la gestió de dades.

Reconeixements

  • Les estudiants Carla Muñoz i Mariona Proubasta han sigut finalistes en el Primer Concurs del Cartell de Reis de l’empresa Curatos.
  • L’estudiant David Pacheco ha tingut una menció especial en el Primer Concurs del Cartell de Reis de l’empresa Curatos.
  • L’estudiant Ivana Serrano va rebre una Menció Especial del Jurat pel seu treball Menstruus.
  • Les estudiants Paula Aznar i Mireia Pérez han estat seleccionats dins la categoria de millor treball o projecte d’estudis en els Premis Anuaria 2022.

Estudiar en un centre amb reconeixements és gaudir d’uns estudis en disseny de qualitat. A l’ESDAPC podràs cursar el Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny, en les especialitats de: Disseny Gràfic, Disseny d’Interiors, Disseny de Moda i Disseny de Producte.

Són molts els premis i reconeixements que ha rebut l’ESDAPC aquest curs acadèmic. Vine a estudiar a un centre professionalitzador i rep una formació de disseny de nivell.