Set projectes d’Alumnis seleccionats als premis “GaudeamusProjecta”

El jurat dels premis gaudeamusPROJECTA, convocats pel Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya ha seleccionat 7 Treballs Finals d’Estudis d’alumnis de l’ESDAPC, Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàstiques de Catalunya

Els premis gaudeamusPROJECTA, reconeixen i promouen l’excel·lència acadèmica dels projectes de fi de grau en disseny gràfic presentats durant el 2022 als centres educatius d’arreu de l’Estat.

La presentació dels projectes seleccionats i la gala de lliurament dels premis enguany tindrà lloc en l’Arxiu de la Corona d’Aragó (palau del Lloctinent) de Barcelona, el 19 d’octubre, i comptarà també amb el 14è Congrés Gràfic que se celebrarà el 18 i 20 d’octubre.

Els premis gaudeamusPROJECTA deliberen de forma diferent de la purament acadèmica, i qualsevol projecte amb la mínima nota requerida per a poder participar pot ser seleccionat segons els criteris del jurat. Cal recordar que els gaudeamusPROJECTA no sols premien als autors dels projectes, sinó també als seus tutors i als centres, com a reconeixement a la docència i a les institucions acadèmiques.

Des de l’ESDAPC felicitem els autors dels projectes seleccionats, i també a les seves tutores i tutors:

Molta sort a tots!

+ informació sobre els premis