“Models de negoci sostenible en la indústria tèxtil” a càrrec de Rut Turró

Dins de l’assignatura d’Ecoeficiència i sostenibilitat, els estudiants de segon de moda van assistir a la xerrada que Rut Turró va fer al voltant dels tres models principals de negoci sostenible que es poden desenvolupar en la indústria tèxtil: el circular, el de serveis i el de suficiència.

Sense oblidar que la indústria de la moda és la segona més contaminant del món, la Rut Turró va mostrar diferents negocis sostenibles que tenen en compte aspectes com la reutilització, el reciclatge, la reparació o la gestió de la demanda. D’aquesta manera, va presentar un escenari esperançador, fugint de discursos pessimistes i demostrant que el sector de la moda s’està mobilitzant per generar un futur més sostenible.

Rut Turró Pascual és experta en disseny inclusiu i l’accessibilitat de la moda. CEO i fundadora de MovingMood, la primera consultoria especialitzada en l’assessorament i formació d’empreses i institucions sobre disseny, accessibilitat i moda.

Esperem que els estudiants d’ESDAPC hagin pres nota i que en la seva futura trajectòria professional puguin generar o formar part de negocis que, no només siguin econòmicament pròspers, sinó que tinguin en compte aspectes mediambientals i socials.