“Navegar la incertesa”, conferència a càrrec de Cristina Noguer

El proper 24 de març, a les 11.30 h (Sala d’Actes del campus Llotja Sant Gervasi), tindrà lloc la xerrada “Navegar la incertesa” a càrrec de Cristina Noguer, dissenyadora i artista.

La Cristina Noguer té un màster de Disseny d’Interiors de la Parsons New School for Design (Nova York), una llicenciatura en Enginyeria de Disseny Industrial de la Universitat de Napier (Edimburg) i una llicenciatura en Desenvolupament de Productes de l’Escola Politècnica Superior (Girona). En l’àmbit professional, va treballar liderant el departament d’innovació de Puig, empresa dedicada a la perfumeria i la moda, centrant-se en el punt d’unió entre la ciència, la innovació i la crítica per a la recerca de noves narratives formals, estètiques i conceptuals. Actualment, treballa com a creativa independent multidisciplinària, plantejant models de negoci basats en valors com l’empatia i investigant sobre la transformació a través de la matèria per impulsar futurs més vivibles i sobre els processos productius com eina política, social i ecològica.

En la conferència “Navegar la incertesa” que ha preparat per als alumnes de 2n de Disseny de Producte de l’ESDAPC, compartirà projectes vinculats a la sostenibilitat, concretament un projecte propi, un projecte desenvolupat amb Holon, una cooperativa de disseny transicional, i un projecte de consultoria.

“ALWÉ, MATÈRIA I AGÈNCIA”, Cris Noguer