Obert el període de preinscripció al grau de l’ESDAPC!

Si t’apassionen el disseny i les arts plàstiques i somies amb una carrera en aquest àmbit, ara tens una gran oportunitat per aconseguir-ho. I és que ja hem obert el període de preinscripció al grau de l’Escola Superior de Disseny i Arts Plàstiques de Catalunya (ESDAPC)! 

ESDAPC: escola de referència en disseny i arts plàstiques

Som l’escola oficial i pública superior de disseny i arts plàstiques de Catalunya, que ofereix estudis de grau i màster dins el marc dels Ensenyaments Artístics Superiors de l’Espai Europeu d’Educació Superior. Amb un ideari centrat en valors com la territorialitat, la qualitat i l’excel·lència, comptem amb set campus repartits per tot Catalunya i oferim una formació professionalitzadora en grups reduïts. El nostre objectiu és estimular la creativitat i la innovació, fomentar la mobilitat internacional i preparar l’alumnat per afrontar els canvis de la societat del coneixement i la informació.

Inscripció a la Prova Específica d’Accés: també la teva preinscripció

Del 2 de maig a l’1 de juny de 2023, tens l’oportunitat de realitzar la inscripció a la prova específica d’accés, que al mateix temps és la preinscripció als ensenyaments de l’ESDAPC. És un procés senzill, on només has d’omplir el formulari d’inscripció en línia. La prova d’accés tindrà lloc el 12 de juny.

Matrícula: el pas següent cap a la teva formació

Un cop hagis superat amb èxit la prova específica d’accés i se t’hagi admès al grau, passat l’1 de juny, arribarà el moment de formalitzar la matrícula. Només hauràs d’omplir el formulari de matrícula en línia, assegurant-te de completar tots els camps necessaris. A més, si desitges sol·licitar el reconeixement de crèdits, ho hauràs d’indicar aquí. Recorda que hauràs de proporcionar la sol·licitud juntament amb la documentació requerida a la secretaria del campus corresponent abans del 6 de juliol.

Matrícula per a alumnat de 1r curs de nou accés 1r període i per a alumnat de 2n, 3r i 4t curs: de l’1 al 6 de juliol.

Matrícula per a alumnat de 1r curs de nou accés 2n període: del 10 al 13 de juliol.

Adjudicació de places i altres consideracions

Un cop hagis formalitzat la matrícula, fins al 21 de juliol, hauràs de guardar i presentar el resguard de pagament, juntament amb la següent documentació necessària, a la secretaria del campus on t’has matriculat.

Recorda que fins que no hagis efectuat el pagament i completat tots els tràmits descrits, no seràs considerat alumne/a de l’ESDAPC i no podràs assistir a les classes, ser avaluat ni accedir al campus virtual de l’ESDAPC.

Les sol·licituds de canvi de campus o d’especialitat, reincorporació, formació addicional, trasllat i/o reconeixements s’hauran de fer del 15 de juny al 3 de juliol.

Si tens algun problema amb la preinscripció o necessites aclarir algun aspecte o presentar documentació addicional, pots posar-te en contacte amb la secretaria del campus que hagis triat com a primera opció. Durant el mes de juliol les secretaries només estaran obertes en horari de matins.

Cursa el teu grau a l’ESDAPC!

No esperis més, el període de preinscripció a l’ESDAPC ja ha començat i estarà obert fins a l’1 de juny de 2023. Recorda que la sol·licitud d’inscripció a la prova específica d’accés ja és la mateixa preinscripció per als ensenyaments. És el primer pas per embarcar-te en una experiència educativa enriquidora i preparar-te per a una carrera professional en el món del disseny i les arts plàstiques!