Paula Vidal, guanyadora del concurs de marxandatge per la promoció turística de la comarca d’Osona

Osona Turisme, en col·laboració amb el Campus Vic d’ESDAP Catalunya, va organitzar durant el segon semestre del curs un concurs per a l’elaboració d’elements de marxandatge per la promoció turística de la comarca d’Osona. Des de les assignatures de 1r curs d’Introducció al disseny i Llenguatges del disseny II, es va decidir treballar en el projecte i van entrar al concurs un total de 17 propostes que es van presentar davant del tribunal.

El jurat encarregat de seleccionar el disseny guanyador, format pel president d’Osona Turisme, el conseller delegat de turisme del Consell Comarcal d’Osona, la tècnica de turisme del Consell Comarcal d’Osona i dos professors de l’ESDAPC, va valorar l’esforç realitzat per part de tots els participants i la qualitat de les propostes presentades.

El passat 22 de juny se li va fer entrega a la guanyadora del concurs, la Paula Vidal, d’un diploma i del premi que consisteix a gaudir d’una activitat turística a la comarca, per part del conseller delegat de Turisme del Consell Comarcal d’Osona, Albert Marcé.

La proposta de la Paula Vidal és un “Diari creatiu”, pensat per a oferir als visitants d’Osona una eina que els permeti documentar i crear records duradors de la seva visita a la comarca. Aquest producte és un kit per a journaling i sketches, que consisteix en diari creatiu, acompanyat d’accessoris com ceres de colors, un fulletó explicatiu, uns adhesius i unes targetes de dedicatòries. La proposta de les targetes neix del desig de què els visitants interactuïn entre ells. Consisteix a oferir unes targetes en les quals puguin escriure una petita dedicatòria que es pugui compartir en plafons situats a les diferents oficines de turisme. En conjunt, és una manera de fomentar la creativitat i ajudar a recordar l’experiència, tenint un registre físic.

 

A partir d’aquest moment l’alumna treballarà amb el suport d’Osona Turisme, per a poder produir aquesta proposta i que esdevingui un nou element de marxandatge per a regalar als turistes de la comarca d’Osona.

Enhorabona a la guanyadora!