Premiats als “Premis Projectes Fi de Carrera” del CODIC

El passat 16 de novembre es va fer entrega dels 23’ns Premis CODIC per als Projectes Fi de Carrera, que atorga el col·legi de dissenyadors d’interiors i decoradors de Catalunya. L’acte es va celebrar al Cosentino City Barcelona, que va cedir les seves instal·lacions, i els projectes guanyadors van seguir exposats a les instal·lacions durant els dies posteriors.

Natàlia Gómez Vives de l’ESDAPC va obtenir el Primer Premi de la Categoria de Grau, amb el seu projecte final de grau, Sala Edison. Centre de Creació Cultural, per recuperar una edificació històrica i saber treballar-la amb solucions reversibles; per establir amb aquesta un diàleg de contrast, atrevit, i per una presentació acurada deixant poques coses a l’atzar.

 

 

El jurat va atorgar el Segon Premi de la Categoria de Grau al projecte Co-Studying de Mariona Barbeta Soler de l’ESDAPC,per la versatilitat dels espais, la qualitat i la cura en la tria de materials, mobiliari i games cromàtiques; per aconseguir uns interiors en els que ve de gust estar i treballar; per la seva bellesa i la seva atemporalitat.

 

El Tercer Premi de la Categoria de Grau, va ser atorgat al projecte La Vall d’Alba Corbalan Samsó de l’ESDAPC, per l’integració i l’èmfasi posat en el seu entorn: la natura; per un conjunt ben resolt, amb especial atenció als espais comuns i, en especial, per aconseguir atorgar valor i sensibilitat a un edifici d’origen molt auster.

 

Van ser finalistes a la categoria de grau els projectes d’alumni d’ESDAPC següents:

  • H-Osmosi, de Roger Cabedo Velasco de l’ESDAP Catalunya
  • Ecotó, de Núria Molins Quintana de l’ESDAP Catalunya
  • Esqueix, de Maria Gilabert Fulcarà de l’ESDAP Catalunya

 

Més informació