Primer premi d’emprenedoria per a Júlia Vidal i Laia Mas

El projecte DEBOS design S.L, de Júlia Vidal i Laia Mas, alumnes del campus Vic, ha estat guanyador de la 3a edició dels Premis Educaemprèn Osona.

Les alumnes de 3r curs de Disseny d’Interiors del campus Vic han plantejat un nou concepte d’estudi d’interiorisme basat en el disseny sostenible d’espais interiors –siguin privats o públics– amb l’objectiu de millorar-los a través de materials ecosostenibles i una distribució adequada per cada situació. Aquesta idea de negoci ajudaria a persones que tenen al·lèrgia als químics i/o altres tipus de necessitats, i requereix una elecció molt curosa dels materials i un estudi del seu impacte per a la salut de les persones.

El concurs ha estat organitzat per Creacció Agència d’emprenedoria, innovació i coneixement, juntament amb la majoria dels ajuntaments de la comarca d’Osona, el Consell Comarcal i la Universitat de Vic.Aquests premis pretenen motivar i promoure l’esperit emprenedor, innovador i creatiu de l’alumnat de secundària, de batxillerat, de formació professional i universitaris, mitjançant el reconeixement públic de projectes emprenedors.

El projecte es va desenvolupar dins el marc de l’assigantura Entorn professional de 3r curs.

Més informació