Taller de Storytelling a càrrec de Nil de Vicente

Com es pot fer que algú miri un vídeo fins al final mantenint l’atenció en tot moment? Aquest mes de maig els alumnes de Treball Final de Grau de 4t curs del campus Pau Gargallo de l’ESDAPC, han participat en el taller de Storytelling impartit per en Nil de Vicente.

L’objectiu del taller ha estat transmetre les bases del storytelling en el mitjà digital de forma que la gent mostri interès i atenció a les comunicacions en vídeo que presentem i en especial als vídeos de difusió del Treball Final de Grau. Per això, en Nil ha treballat amb els estudiants des del ritme, narració i recursos més adients tant per al projecte com per al públic que volem que s’interessi i entengui la nostra proposta.

Nil de Vicente és un Filmmaker director d’estratègia a Black Lynx, especialitzat a combinar storytelling amb objectius empresarials. Abans de ser Freelance, Nil va treballar com a Creador de contingut i Estratega de Contingut en diferents empreses i ha gaudit de treballar amb marques com Fujitsu, European Climate Foundation, atletes olímpics, a més de col·laborar amb diverses startups.