Visita de l’alumnat a estudis de disseny de Girona

Els alumnes de 2n curs de l’especialitat de Disseny Gràfic del Campus Olot van visitar l’agència de publicitat, Neorg i també Marc Monguilod Studio, de Girona. Les visites es van desenvolupar dins l’assignatura de Projectes de disseny gràfic I i tenia com a objectiu conèixer de primera mà alguns dels estudis de disseny gràfic situats a la comarca.

Neorg, agència de publicitat

L’alumnat va tenir l’oportunitat de rebre una xerrada a càrrec d’Ignasi Casadevall, director general i soci fundador, i de Pepe Mensua, director d’art i soci, sobre com l’agència gestiona els seus projectes. Neorg té un sistema de treball propi, que elimina les estructures fixes i crea equips de treball eficients i confeccionats a mida per a cada projecte. L’agència que està formada per professionals de molts perfils diferents, d’entre els quals diversos alumni d’ESDAPC, ofereix una àmplia gamma de serveis amb màxima coherència i eficiència.

 

Marc Monguilod Studio

Marc Monguilod Studio està ubicat al centre de Girona i especialitzat en comunicació gràfica, identitat visual i productes digitals. Després d’explicar la seva trajectòria professional, passant per agències de publicitat fins a crear el seu propi estudi, Monguilod va explicar als estudiants la seva filosofia de treball i la metodologia que segueix a l’hora de donar solució als seus encàrrecs. També va mostrar als alumnes el procés seguit en els seus projectes, des del brífing inicial fins a la seva resolució final. Sidonie, Grau -vins i licors, Cozmo, Soundit, Sidra Serps, Clínica Verna, o projectes de disseny amb segells editorials o musicals, són alguns dels exemples que es van presentar durant la sessió. L’alumnat també va tenir l’oportunitat de manipular alguna de les seves maquetes i dissenys, i rebre de primera mà recomanacions i consells del dissenyador.