Visita Erasmus al Campus Olot d’ESDAPC i al Festival Lluèrnia

L’alumnat Erasmus d’ESDAPC i membres de l’equip de mobilitat internacional han participat en una sortida a Olot intercampus organitzada pel mateix equip.

La trobada ens ha permès d’enfortir llaços entre els membres de la nostra comunitat Erasmus, així com entre els diferents campus.

La jornada ha estat molt variada, amb activitats culturals, institucionals, naturals i de coneixement de l’entorn.

El Campus Olot ens ha obert les portes i ens ha ofert una interessant visita guiada per les seves renovades instal·lacions, de la mà de la coordinadora de mobilitat, Cristina Capel, i del director de l’EASD d’Olot, Antoni López.

També hem conegut llocs emblemàtics de la ciutat i del seu magnífic entorn natural, amb la pujada al volcà Montsacopa, i hem visitat dues exposicions: la de l’escultor Gerard Mas i l’Espai Cràter.

Un dels fets més destacats de la sortida ha estat la visita al festival Lluèrnia, que omple de màgia la nit olotina amb instal·lacions artístiques de llum i foc. Cal destacar la del nostre campus Olot, anomenada Baldac, ubicada al Museu dels Sants de la ciutat (tutors: Xavier Moliner i Manel Quintana).