10 tendències de disseny de moda per al 2023

El disseny de moda està en constant canvi. Colors, teles, tallatges, estils… Cada any apareixen noves tendències que mouen i alteren el sector. Les coneixes?

A continuació et presentem les 10 tendències de disseny de moda per al 2023.

L’ESDAPC és l’escola pública i oficial de la Generalitat de Catalunya. Impartim el títol de Grau en Disseny i Màsters artístics en el marc dels Ensenyaments Artístics Superiors, títols acreditats per l’Agència de Qualitat Universitària. Dins dels estudis de grau, hi trobem l’especialitat de disseny de moda.

Les últimes tendències de moda

  • Pantalons de tir baix. Aquest bàsic de la moda dels 2000 està recuperant ràpidament el seu lloc en els armaris de tot el món i s’ha vist tant en les passarel·les com als carrers.
  • Cossets. Aquesta peça clàssica torna amb força. Els dissenys més recents són més flexibles, així que tant si busques una peça interior per modelar la cintura com una peça de vestir que ressalti les teves qualitats, aquest bàsic de sastreria t’ho posa fàcil.
  • Roba setinada. Les peces de setí aporten un toc de sofisticació i elegància a qualsevol outfit. Adaptables a situacions formals o a esdeveniments de la vida quotidiana, són la peça perfecta per al teu armari.
  • El color verd, el nou protagonista de la moda. Aquesta tonalitat ha guanyat popularitat. Els verds naturals i amb tons terra ofereixen una subtil elegància, quelcom molt buscat actualment.
  • Teixits transparents. Els teixits transparents estan de moda, i amb raó! No només resulten transparents i romàntics, sinó que també són una gran declaració d’intencions. Amb aquest teixit les teves peces poden semblar vaporoses i acollidores, al mateix temps que afegeixen un toc d’elegància.
  • Serrells. Afegeix textura i moviment al teu vestuari i trenca motlles. Els serrells tornen a ser tendència i estan presents en totes les peces. Vestits, bruses, pantalons… tu tries!
  • Peces de crochet. Tornen aquestes peces clàssiques. El ganxet no només permet infinites possibilitats quant a dissenys, sinó que també ofereix l’experiència d’exclusivitat en crear una peça única.
  • Denim gastat. El teixit texà ha estat un element bàsic de la moda durant dècades i no mostra signes de passar de moda. Igual que els pantalons de tir baix, el denim gastat torna amb força i per quedar-se.
  • Llenceria. Si ets una persona atrevida aquesta és la teva tendència. Afegeix peces de llenceria al teu outfit del dia a dia i aniràs a l’última. Combina teddies o bralettes amb uns pantalons o faldilla i aconsegueix un look excepcional.
  • Estil neogòtic. La moda neogòtica està ressorgint. La naturalesa única i poderosa d’aquest estil afegeix un toc avantguardista a qualsevol abillament, alhora que estilitza.

Les tendències de la moda de 2023 són una mescla entre dissenys clàssics i elements moderns. Els pantalons de tir baix, els cossets, les peces setinades i els teixits transparents han arribat per quedar-se aquesta temporada.

Si vols endinsar-te de ple a les tendències del disseny de moda del 2023, no dubtis a cursar l’especialitat de disseny de moda del grau de disseny que impartim a l’ESDAPC. Demana’ns informació!