Nadezhda Piqueras participa a la Taula de reflexió sobre l’auge de l’interiorisme a Betevé

El passat dimecres 12 de juliol, la nostra alumni Nadezhda Piqueras i 3a guanyadora en els 24 ns Premis Codic, va participar en la Taula de reflexió sobre l’auge de l’interiorisme, al programa Plaça Tísner de Betevé.

El programa número 146 de Plaça Tísner portava per títol “Disseny d’interiors o interiorisme, un ofici a l’alça”. Entre els continguts d’aquest programa destaquem la taula de reflexió sobre l’auge de l’interiorisme. En aquesta taula hi van convidar al degà del Col·legi de Dissenyadors d’interiors i decoradors de Catalunya Xavier Martín, a la precol·legiada del Codic i 3a guanyadora en els 24 ns Premis Codic, Nade Piqueras i a la Coordinadora de l’Àrea d’Espai al Grau en Disseny de l’Escola Elisava, Daria Deseta.

Es va analitzar sobre una disciplina d’aquelles que ens fan la vida més agradable i còmoda: el disseny d’interiors. A més, l’experta en art i tecnologia, Mónica Rikić Fusté, va parlar del col·lectiu de Barcelona Hamill Industries.

Plaça Tísner és el programa cultural de Betevé que s’emet de dilluns a dijous i és un punt de trobada dels professionals de la cultura i de les arts amb entrevistes, actuacions musicals, tertúlies, seccions especialitzades i reportatges per conèixer la comunitat cultural de Barcelona.

 

Des de l’ESDAPC agraïm la participació de la nostra alumni Nadezhda Piqueras, guanyadora del premi CODIC 2022, Grau en Interiorisme.