“Trencant Fronteres”, Marcela Grassi i la captura de la bellesa arquitectònica

Recentment ens va visitar Marcela Grassi al campus Deià per oferir-nos una immersió profunda en el món de la fotografia d’interiors i la gestió de projectes d’aquest tipus. Amb la seva expertesa com a arquitecta i la seva passió convertida en vocació fotogràfica, va revelar el seu procés meticulós per capturar la bellesa arquitectònica en harmonia amb l’entorn.

Des de fa set anys, Marcela ha explorat la seva autèntica passió en la fotografia. A través d’una fusió entre el seu coneixement arquitectònic i la seva perspectiva artística, transmet la grandesa de l’arquitectura en cada imatge capturada.

La seva habilitat per captar l’essència de cada obra i la seva dedicació a estudiar la llum per dotar de profunditat a les seves fotografies són pilars essencials que defineixen la seva obra. La versatilitat de Marcela Grassi es reflecteix en la seva capacitat per abordar amb igual passió tant els espais públics com els projectes d’interiorisme.

Amb una extensa trajectòria col·laborant amb noms com EMBT Miralles Tagliabue, MBM Arquitectes, BAAS Arquitectura, Penzel Architects, Wilkinson Eyre Architects, Ricardo Bofill, Piero Lissoni i Carlos Ferrater, les seves fotografies han tingut el reconeixement de prestigioses publicacions del sector com Casabella, The Pla, Interior Design, C3, Arquitectura Viva o Ela doble Decor Itàlia.